[Afisz teatralny. Incipit] Świat zawikłany Teksty staropolskie oraz Odprawa posłów greckich Jana Kochanowskiego / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 4.12.1971 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Marian Kołodziej .