[Afisz teatralny. Incipit] Świat zawikłany Teksty staropolskie oraz Odprawa posłów greckich Jana Kochanowskiego - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 4.12.1971 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Marian Kołodziej .
Keywords: Kołodziej, Marian -- (1921-2009) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.