Le Pion de Moscou (Les Lilas : [s.n., 1982)
Francuski plakat z okresu stanu wojennego w Polsce.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- druki ulotne; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- karykatury i rysunki humorystyczne; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- opinia publiczna francuska; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- plakaty