Pejzaż II - Chodorowska, Urszula (przed 1930-po 1975). ([Warszawa], 1972)
Przedstawia kompozycję z barwnych kwadratów i prostokątów.
Na odwrocie ołówkiem i długopisem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1970-2000.