[Sierpień 80 : Lech Wałęsa i Tadeusz Fiszbach] / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia rozmawiających ze sobą Lecha Wałęsę i Tadeusza Fischbacha, w sali BHP Stoczni Gdańskiej, 31 sierpnia 1980 r.