Und Abends ein Buch - Hansa-Buchhandlung (Gdańsk). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1944)
Ulotka reklamowa księgarni Hansa-Buchhandlung w formie zakładki do książek.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Księgarnie -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne