[Afisz. Incipit:] Komitet Koła Rodzicielskiego Gimnazjum i Liceum Sióstr Zmartwychwstanek w Wejherowie ... przedstawienie amatorskie Lilie i róże dramat religijny w 4 aktach z pierwszych wieków chrześcijaństwa ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu. Dochód z przedstawienia przeznczony na kolonie wakacyjne dla sierot.