Państwowe Szkołu Budownictwa ogłasza zapisy. (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o zapisach wraz z warunkami do Państwowe Szkołu Budownictwa w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne