[Afisz. Incipit] W środę dnia 4 listopada 1959 roku ... w cyklu spotkań ze znanymi pisarzami Melchior Wańkowicz ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o spotkaniu 4.11.1959 r. w lokalu Uniwersytetu Powszechnego w Gdyni, ul. Abrahama (budynek Szkoły nr 14).
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.