Anordnung über Streupflicht sowie Glatteis- und Schneebeseitigung. (Gotenhafen : Polizeipräsident, 1939)
Afisz z okupowanej Gdyni 4.12.1939 r. dot. odśnieżania chodników.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1900-1945.; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja).; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- źródła