Widok z Wieży Ratusza, Toruń E. Kuczyński. - Kuczyński, Edward (1905-1958) (1956)
Przedstawia wieżę i fragment korpusu nawowego kościoła Św. Janów w Toruniu oraz okoliczne kamienice. W tle widok na Wisłę.