Sojusz Europejskich Ruchów Narodowych i Ruch na rzecz Europy Narodów i Wolności: podzieleni kontestatorzy integracji / Natasza Styczyńska, Elodie Thevenin. - Styczyńska, Natasza
1. Wprowadzenie. 2. Twarze radykalnej prawicy w VIII kadencji Parlamentu Europejskiego. 3. "Nacjonaliści wszystkich europejskich krajów - łączcie się!", czyli o dyskursie politycznym w VIII kadencji PE. 4. Podsumowanie.