Sojusz Europejskich Ruchów Narodowych i Ruch na rzecz Europy Narodów i Wolności: podzieleni kontestatorzy integracji - Styczyńska, Natasza; Thevenin, Elodie (2021)
1. Wprowadzenie. 2. Twarze radykalnej prawicy w VIII kadencji Parlamentu Europejskiego. 3. "Nacjonaliści wszystkich europejskich krajów - łączcie się!", czyli o dyskursie politycznym w VIII kadencji PE. 4. Podsumowanie.
Tytuł nagłówkowy.
Artykuł opublikowany w Części II: Debata programowa europartii i frakcji politycznych w Parlamencie Europejskim.
Bibliografia na stronach 288-290.