Łączy się, różni - Poprawa, Adam (1959- ).; Heaney, Seamus (1939-2013).; Heaney, Seamus (1939-2013). (2004)
Recenzja książki: Światło elektryczne / Seamus Heaney ; przekł. Stanisław Barańczak. Kraków, 2003.
Recenzja książki: Znalezione-przywłaszczone : eseje wybrane 1971-2001 / Seamus Heaney ; przeł. Magda Heydel. Kraków, 2003.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.