[Kościół św. Bartłomieja w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1992)
Przedstawia kościół św. Bartłomieja w Gdańsku, widok od frontu, ok. 1992 r.
Tytuł według przedstawienia, data i autor według wpisu w inwentarzu.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie