Psychologiczne aspekty ciała a style radzenia sobie ze stresem - Kuczyńska, Alicja (1952- ).; Janda-Dębek, Bożena (2001)
Ciało w procesie przeżywania emocji.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 167-168.