Apel do wszystkich mieszkańców wsi województwa gdańskiego. (Malbork : [s.n.], 1959)
Afisz zachęcający do czynów społecznych luty 1959 r.
Keywords: Tysiąclecie chrztu Polski (966-1966) -- źródła; Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- druki ulotne