Ulica Długa, po odbudowie, nowa latarnia ulicy Długiej [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1970)
Przedstawia latarnię zawieszoną na elewacji kamienicy przy ul. Długiej, po odbudowie, 1970 r.