Ulica Długa, po odbudowie, nowa latarnia ulicy Długiej - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1970)
Przedstawia latarnię zawieszoną na elewacji kamienicy przy ul. Długiej, po odbudowie, 1970 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie