[Afisz. Incipit] W dniach 13, 14, 15 i 16 sierpnia 1953 r. w Sopocie ... wystąpi ... Cyrkowa ekipa zagraniczna ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o występach w Budynku Cyrku przy ul. Bolesława Bieruta.