[Afisz. Incipit] Dnia 27 i 28 stycznia 1951 r. Mistrzostwa Polski w Jeździe Szybkiej na Lodzie Zrzeszenia Sportowego "Stal" ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach na basenie kąpielowym ul. Moniuszki w Elblągu.