El J. W. [Jerzy Waygart] J. Waygart. - Waygart, Jerzy (1951- ). (1986)
Przedstawia w czarnym kwadracie białe koło, a w nim u góry napis: El J. W. niżej lew trzymający pobijak. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty autograf aut. i data.