Geistliches Konzert : am Sonntag, den 22. März 1914 nachmittags 6 Uhr in der Lutherkirsche zu Danzig-Langfuhr. ([s.n.], 1914)
Program koncertu, który miał miejsce w Gdańsku-Wrzeszczu w kościele luterańskim 22 marca 1914 r.