Towarzystwo Kursów Naukowych zaprasza na kolejny wykład: Jerzy Jedlicki "O Konstytucji PRL". - Towarzystwo Kursów Naukowych ([S.l. : s.n.], 1981)
Afisz inf. o wykładzie 18.11.1981 r. na Uniwersytecie Gdańskim.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1990 -- życie intelektualne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1990 -- druki ulotne