Ex Libris Władysława Nagłowskiego [Wojciech Barylski]. - Barylski, Wojciech (1929-1999) (1951)
Kompozycja złożona z elementów książek, kwiatów, rozwiniętego zwoju i gęsiego pióra. W prawym górnym rogu napis: Ex Libris, u dołu: Władysława Nagłowskiego.