Targi Dominikańskie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia aktorów w kostiumach na ulicy Długiej podczas otwarcia Jarmarku Dominikańskiego w Gdańsku, 01.08.1978 r.