Filozofia i muzyka - Tuziak, Arkadiusz; Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego ([Warszawa] : [Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego], 1995)
Recenzja książki: Z filozoficznych problemów muzyki / Red. M. Piotrowski. - Poznań, 1989.
Nadbitka: Przegląd Humanistyczny, Nr 1, 1995.
Miejsce wydania i wydawca według źródła nadbitki.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1970-2000.; Muzyka -- filozofia i estetyka; Muzyka -- historia i krytyka