Bursztynowy stadion / [redakcja: Maciej Kosycarz, Dariusz Łazarski ; zdjęcia: Maciej Kosycarz i 16 pozostałych]. - Kosycarz, Maciej (1964-2020) (Kosycarz Foto Press KFP : na zlec. Arena Gdańsk Operator, 2016)
Album.