Bursztynowy stadion - Kosycarz, Maciej (1964-2020).; Łazarski, Dariusz; Kosycarz Foto Press (Gdańsk : Kosycarz Foto Press KFP : na zlec. Arena Gdańsk Operator, 2016)
Album.
Keywords: Stadiony -- Polska -- Gdańsk -- wydawnictwa ilustrowane; Stadion Energa Gdańsk (Gdańsk, Polska) -- wydawnictwa ilustrowane