Arcydzieła architektury i urbanistyki : polskie starówki - Panów, Waldemar (1957- ).; Panów, Zbigniew (1959- ).; Wiśniewski, Michał (1976- ).; Ziejka, Franciszek (1940-2020).; Wydawnictwo Bosz. (Olszanica : Wydawnictwo BOSZ, 2013)
Album.
Bibliogr. s. 334-[335].
Keywords: Fotografia miast; Dzielnice staromiejskie -- Polska -- fotografie