Uroczysty wieczór mickiewiczowski. (Gdańsk : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o wieczorze, który miał miejsce 9.03.1949 r. w gdyńskim teatrze "Wybrzeże".
Keywords: Mickiewicz, Adam -- (1798-1855) -- rocznice -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne