Wieczór wrażeń niesamowitych w wykonaniu "Barbares"-"Ilda" wraz z zespołem. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o występach lipiec-sierpień Wejherowo (?).
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- źródła