Enthüllungsfeier des Denkmals Kaiser Wilhelms des Grossen - Gebrüder Zeuner (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1903)
Menu obiadowe, jakie podano w hotelu Danziger Hof w Gdańsku z okazji odsłonięcia pomnika cesarza Wilhelma.
Keywords: Hotele -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Kuchnia -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Jadłospisy -- 19 w