[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Starosty Morskiego z dnia 5 stycznia 1949 r. w sprawie ograniczeń w sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych / A. Zacharski. - Zacharski, Andrzej (administracja publiczna) ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią obwieszczenia.