Kalendarz Wolnego Miasta Krakowa : na rok ... - Czech, Józef (1806-1876); Koch, Rudolf Bogumił (1771-po 1854) (nakładem Józefa Czecha, 1833)
Liczby wrotów kalendarskich i ruchome święta, jak również kalendarz żydowski.