Ex Libris Erkki Borg / W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1982)
Trzy orchidee, u góry napis: Ex Libris Erkki Borg. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.