[Zaproszenie. Incipit] Die Arbeitsgemeinschaft für Natur-, Forst- und Landschaftschutz, Freie Stadt Danzig gibt sich die Ehre ... zur Eröffnung ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Zaproszenie na otwarcie wystawy 1.09.1928 r. w gdańskim klasztorze franciszkanów.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Zaproszenia -- 1900-1945.; Zaproszenie