[Żaglowiec] - Marschall, Bogusław (1921-1995) ([Toruń] : [nakładem własnym autora], 1957)
Przedstawia żaglowiec na pełnym morzu w czasie burzy.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Pod kompozycją sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy