Pawilon meblowy adaptowany na siedzibę LOTu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia adaptację pawilonu meblowego na siedzibę LOT, widok od Targu Węglowego, 01. 11. 1979 r.