[Afisz. Incipit] Zarządzenie! Na podstawie art. 2, 3 i 5 ustawy ... zarządza się obowiązkowe zgłaszanie w Zarządzie Miejskim (pokój 8) wszystkich gruntów ... / Szczęsny. - Szczęsny, Bernard (1919-1993) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku zgłaszania gruntów.