[Afisz. Incipit] Zarządzenie! Na podstawie art. 2, 3 i 5 ustawy ... zarządza się obowiązkowe zgłaszanie w Zarządzie Miejskim (pokój 8) wszystkich gruntów ... - Szczęsny, Bernard (1919-1993). (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku zgłaszania gruntów.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne