Nobliści: Cz. Miłosz i L. Wałęsa. ([Miejsce nieznane], 1989)
Przedstawia siedzących obok siebie Lecha Wałęsę i Czesława Miłosza w trakcie wywiadu dla dziennikarzy, 26.09. 1989 rok.
Tytuł odbity na fotografii.
Autor nieznany.
Data odbita na fotografii.
Keywords: Wałęsa, Lech -- (1943- ) -- fotografie; Miłosz, Czesław -- (1911-2004) -- fotografie; Laureaci Nagrody Nobla -- fotografie