Sprawy i spory pomiędzy Polakami a Zakonem Krzyżackim. T. 3 / wydała i przypisami opatrzyła Jadwiga Karwasińska. - Karwasińska, Jadwiga (1900-1986); Karwasińska, Jadwiga (1900-1986) (nakładem Bibljoteki Kórnickiej, 1935)
Zawiera: D. Sprawę wytoczoną roku 1414, Dodatek.