Dziennikarstwo obywatelskie a rola mediów w demokracji / Iwona Leonowicz-Bukała. - Leonowicz-Bukała, Iwona
Przemiany świata mediów a źródła dziennikarstwa obywatelskiego; dziennikarstwo obywatelskie a zawodowe; społeczność dziennikarzy obywatelskich serwisu Wiadomości24.pl; funkcjonowanie mediów tradycyjnych w świetle ocen dziennikarzy obywatelskich; rola mediów w demokratycznym społeczeństwie według dziennikarzy obywatelskich; wady i zalety dziennikarstwa obywatelskiego.