Kino Nowej Zelandii / pod red. Iana Conricha ; tł. Kaja Klimek [et al]. - Klimek, Kaja (Linia Filmowa, 2009)
Książka zawiera wybór najciekawszych tekstów o kinie Nowej Zelandii powstałych w ostatnich latach, a także chronologię wydarzeń, filmografię i bibliografię.