XII Konferencja sprawozdawczo-wyborcza KW PZPR - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia przemawiającego Edwarda Gierka oraz słuchaczy podczas XII Konferencji sprawozdawczo-wyborczej KW PZPR w Gdańsku, 1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gierek, Edward -- (1913-2001) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk