Niewinni święci - Nieto, Jaime (1950- ).; Przedsiębiorstwo Usług Filmowych "Polfilm". ([Warszawa] : Polfilm, 1985)
Na plakacie trzej mężczyźni w garniturach, dwóch z nich stoi na ramionach trzeciego. Nazwisko autora przy prawej krawędzi.
Na plakacie dodatkowe informacje: film produkcji hiszpańskiej, reżyseria Mario Camus, w rolach głównych Alfredo Landa, Francisco Rabal, nagrody aktorskie Cannes 84.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Film hiszpański; Polska; Plakat filmowy