[Afisz teatralny. Incipit] Zygmunt Krasiński - Nieboska komedia / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 16.05.1973 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Antoni Tośta.