WSWF Oliwa / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1989)
Przedstawia boisko do koszykówki na sali gimnastycznej Akademi Wychowania Fizycznego w Gdańsku Oliwie, około 1970 roku.