Medal. Maria Dąbrowska - Kalisz 1987. (Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne, 1987)
Medal. Awers: Popiersie w prawo, u dołu napis: Maria Dąbrowska. Rewers: Pas z panoramą miasta, wyżej kartusz z herbem oraz szarfa z napisem: Civitas Calis, na dole Oddział Kaliski PTAiN 1987 oraz dwie monety kaliskie.